Jocuri Logice
GRATIS

Jocuri Logice

  • 00:00:00

        Calculatorul este în prezent utilizat în marea majoritate a domeniilor sociale. Capacitatea de a utiliza computerul este de mare importanță pentru integrarea în societate atât din punct de vedere profesional cât și interpersonal. Comunicarea prin intermediul Internetului, operarea diferitelor pachete de programe pentru birou, proiectarea asistată de calculator, căutarea de informații pe Internet cât și multe alte operațiuni care se fac prin intermediul calculatorului fac din cercul Jocuri Logice și Informatică o activitate esențială pentru fiecare elev.

         Cercul de Jocuri Logice și Informatică, prin specificul său, este esenţial legat de lucrul individual pe un calcu­lator, deci dezvoltă deprinderea de a lucra individual. Pe de altă parte, prin inter­mediul reţelei de calculatoare este posibil schim­bul de informaţii între mai mulţi utilizatori, mult mai efi­cient decât prin orice altă metodă, aceasta dezvoltând și capacitatea de lucru în echipă. Responsabilizarea elevilor în ceea ce privește finalizarea propriei munci îi va pregăti în mod cât se poate de clar pentru o activitate pe care cu siguranţă o vor întâlni în viitor.

            Cercul de Jocuri Logice și Informatică se desfășoară pe durata a 100 minute/săptămână și este structurat pe două nivele : începători și avansat.

            Nivelul începători cuprinde noțiuni de utilizare a programelor Paint, TuxPaint, Microsoft Office Power Point și Word iar nivelul avansat cuprinde noțiuni de utilizare a programelor Mirosoft Office Word, Excel, Access.

            De asemenea, în cadrul cercul copiii mai pot beneficia și de alte module, cum ar fi : Scratch, crearea paginilor de Internet în Wix, Google Site, HTML, prelucrări video, GIMP, CodeBlocks.

info copii   info copii info copii  info copii

Cursuri Similare

CONTACT

  • Adresa: Str. Saturn, nr. 23 A, Brasov
  • Telefon: 0368.505.571
  • E-mail: palatbv@yahoo.com

Newsletter

Afla mai multe

Search