Aeromodele
GRATIS

Aeromodele

  • 00:00:00

Aeromodelismul este o activitate de timp liber (hobby), dar şi o ramură sportivă în cadrul F.A.I., al cărui obiect de activitate este acela de construire, lansare şi pilotare a unor modele de avioane foarte asemănătoare cu avioanele reale în ceea ce priveşte principiile de zbor.

Practic aeromodelismul este primul pas în pătrunderea tainelor aviaţiei şi a cosmonauticii; lucru confirmat de cosmonautul D.Prunariu, fost elev al cercului de aeromodelism din cadrul instituţiei noastre.

Cercul de aeromodelism din cadrul Palatului Copiilor Braşov s-a înfiinţat în anul 1952 şi are ca scop principal dezvoltarea abilităţilor practice ale elevilor. Astfel elevii înscrişi la cerc pun în practică cunoştinţele teoretice dobândite la şcoala formal. Aici ne referim în special la matematică, fizică şi chimie.

Totodată membrii cercului nostru participă anual la concursurile de profil organizate de ministerul educaţiei cercetării şi sportului. De-a lungul anilor Cercul de Aeromodelism a obţinut numeroase premii şi distincţii la concursurile de profil.

De asemenea Cercul de Aeromodelism al Palatului Copiilor Brasov a organizat în anii 2001 şi 2002 două ediţii ale concursului naţional de aeromodele pentru copii şi elevi.

Invitatie in atelier: CLICK AICI
Videoclip realizat de d-nul prof. Vasile-Petre Pop

Cursuri Similare

CONTACT

  • Adresa: Str. Saturn, nr. 23 A, Brasov
  • Telefon: 0368.505.571
  • E-mail: palatbv@yahoo.com

Newsletter

Afla mai multe

Search