Teatru
GRATIS

Teatru

  • 00:00:00

Educaţia artistică cu specific teatral are ca principal scop dezvoltarea anumitor abilități care să ajute copiii în interacțiunea cu cei din jurul lor, nicidecum să pregătească viitori actori.

Arta teatrală urmărește dezvoltarea și pontențarea aptitudinilor specifice artei actorului, necesare omului în viața de zi cu zi: observare, atenție, imaginație, senzorialiate, coordonare în spațiu, spontanietate, memorie, emoții, sentimente, empatie, intuiție, gestionarea conflictului, libertatea de exprimare în public și lucrul în echipă.

Plecand de la simple exercitii de atentie pana la jocuri de memorie si improvizație oferind fiecruia libertatea de a propune idei fără ca acestea să fie judecate și catalogate ca bune sau rele. Fiecare idee este acceptată, pentru că ea este rodul creativității fiecărui copil.

La atelierul de teatru nimeni nu greșește: toată lumea învață și câștigă doar atunci când acceptă ceea ce propun colegii și coordonatorul jocului. Se exclud pedepsele, pentru că acestea duc la inhibarea copilului și se învață prin joc, astfel încât fiecare își dezvoltă diferite abilități într-un mod plăcut, oferind tuturor spațiul și libertatea necesare pentru a-și exprima individualitatea, deoarece fiecare este diferit față de ceilalți și special în propriul său fel.

Cel mai important este faptul că la această disciplină se învață prin joc, nu prin constrângere, iar demersul didactic specific acestei discipline va fi eminamente practic.

 

 rsz teatru 11 rsz teatru 2  rsz teatru 3 rsz teatru 4 rsz teatru 5 rsz teatru 6 

Cursuri Similare

CONTACT

  • Adresa: Str. Saturn, nr. 23 A, Brasov
  • Telefon: 0368.505.571
  • E-mail: palatbv@yahoo.com

Newsletter

Afla mai multe

Search