Educatie Civica - Dezvoltare personala
GRATIS

Educatie Civica - Dezvoltare personala

  • 00:00:00

Grupul de dezvoltare personală este o întâlnire cu celălat, o întâlnire ce permite fiecăruia să se descopere și să se dezvolte în acord cu propriile resurse.

Într-un astfel de grup, în care copiii se simt în siguranță, se simt acceptați si valorizați pentru ceea ce sunt, ei experimentează (într-un mediu sigur) situații dificile cu care se confruntă în viața de zi cu zi și își descoperă resursele personale pentru a le face față.

EXPRESIVITATE, EMOȚIE, ÎNCREDERE ÎN SINE

Inițiem sub formă de joc și poveste, dezvoltarea personalitătii copilului, formând o punte de contact între „corp” și „emotii”.
Copilul va conștientiza propriile trăiri, va învăța să le exprime adecvat, ajungând astfel să gestioneze într-un mod sănătos conflictele interioare specifice vârstei.

CREATIVITATE ȘI SPONTANEITATE

Copilul va fi încurajat să dea frâu liber imaginației și să se exprime (prin desen, dans, colaj, modelaj, jocuri de rol, povești de grup,) într-un mod cât mai personal. Vom încuraja spontaneitatea copilului, valorizând fiecare manifestare creativă a acestuia și crearea unei imagini de sine pozitive, și a creșterii încrederii copilului în resursele proprii.

Atelierul are ca scop deconectarea de la viața aglomerată prin jocuri și activități distractive.

CONTACT

  • Adresa: Str. Saturn, nr. 23 A, Brasov
  • Telefon: 0368.505.571
  • E-mail: palatbv@yahoo.com

Newsletter

Afla mai multe

Search