GRATIS

Muzică ușoară și vocal instrumentală - prof. Cucoș Dragoș

  • 00:00:00

        Întotdeauna MUZICA a avut o acțiune educativă, exercitând o puternică influență asupra conștiinței și sensibilității, dezvoltând și consolidând calitățile umane, fiind considerată un factor al echilibrării și îmbogățirii personalității.

        Bazat pe educația estetică și a gustului pentru frumos, acest cerc contribuie la descoperirea și formarea unor adevărate talente, precum și la stimularea creativitații ȋn randul copiilor. Aici se consolideaza cunostințele teoretice invățate ȋn școală și se formează deprinderile practice legate de arta cantului vocal și de tehnica interpretării instrumentale.

        Cercul de Muzică Ușoară, Vocal - Instrumentală își propune să dezvolte talentul muzical al copiilor și al tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani – pentru muzica vocală și cu varste cuprinse intre 8 și 18 – pentru chitară și pian. Pentru a fi înscriși, copiii sunt testați în privința aptitudinilor muzicale: ureche muzicală, ritm, memorie muzicală.

        Repartizarea copiilor in grupe se face ȋn funcție de categoria de vârstă (I-IV, V-VIII si IX-XI) si de nivelul lor de pregătire (ȋncepători, avansați).

      După ce cunostintele instrumentale și vocale au fost asimilate, copiii sunt ȋmpărțiți ȋn grupuri vocal-instrumentale, avand ocazia să participe la o serie de manifestari culturale, spectacole, sau serbări, cum ar fi cele prilejuite de „Ziua copilului”, „Zilele Brașovului”, „Ziua Europei”, deschiderea anului școlar și multe altele.

       O activitate deosebită se desfașoară ȋn perioada sarbatorilor de iarnă, cand membrii cercului (cu mic, cu mare) colindă Brașovul in lung si-n lat, răspandind spiritul Craciunului.

        Cercul de muzică este coordonat de prof. Cucoș Dragoș

 

CONTACT

  • Adresa: Str. Saturn, nr. 23 A, Brasov
  • Telefon: 0368.505.571
  • E-mail: palatbv@yahoo.com

Newsletter

Afla mai multe

Search