Pictura si Grafica
GRATIS
Domeniul Artistic

Pictura si Grafica

  • 00m 00s

Grafica si pictura, doua ramuri ale artelor plastice sunt cuprinse in titlul generic al cercului.

Este cercul la care copii de la cea mai frageda varsta pot indeplinii un act de creatie personal si pot gusta din bucuria creatiei impunându-si propria lor viziune despre lumea inconjuratoare.

Copiii iubesc desenul si-l cultiva din momentul in care incep sa aiba constiinta despre ceea ce se petrece in jurul lor, din momentul în care curiozitatea ii indeamna sa descopere un sens pentru ceea ce vad si aud. Desenul copiilor este cel mai propriu interpret al felului cum vad ei lumea. Cu ajutorul lui si al culorilor, copilul isi satisface nevoia de comunicare libera cu exteriorul.

Planificarile la cerc tin cont de particularitatile de varsta ale elevilor ca limbaj de specialitate (corect stiintific dar la nivelul de intelegere al copiilor).Temele sunt alese în asa fel să faca atractiv procesul de invatare si sunt imbinate cu subiecte absolute necesare pentru formarea si dezvoltarea creativitatii.

Creativitatea este o caracteristica a personalitătii umane, ca sa se manifeste trebuie sa i se creeze conditii.

Participarea sustinuta pe intregul an scolar s-a finalizat cu participarea la numeroase concursuri si expozitii judetene, nationale si internationale.

Diversitatea tehnicilor folosite, numarul mare de lucrari si nu in ultimul rand calitatea lor au impresionat juriile de specialitate, si au adus numeroase premii binemeritate .

Netinand cont de dimensiunile planetei sau ale mileniilor, arta izbucneste peste tot.
Ea ne descopera infinitul aventurii umane, totodata si infinitul aventurii copilariei.

Descriere Scurta

Copiii iubesc desenul si-l cultiva din momentul in care incep sa aiba constiinta despre ceea ce se petrece in jurul lor si descopera un sens pentru ceea ce vad si aud.

Cursuri Similare

Yoga for Pregnants

Balet si Dans Modern

Domeniul Artistic
Yoga for Pregnants

Design Vestimentar

Domeniul Artistic
Yoga for Pregnants

Pictura si Grafica

Domeniul Artistic

CONTACT

  • Adresa: Str. Saturn, nr. 23 A, Brasov
  • Telefon: 0368.505.571
  • E-mail: palatbv@yahoo.com

Newsletter

Afla mai multe

Search