Ecoturism
GRATIS
Domeniul Tehnico-Aplicativ

Ecoturism

  • 00m 00s

Cercul de Ecoturism se adreseaza iubitorilor de natura, celor care doresc sa afle mai multe despre mediul inconjurator, celor cu spirit de echipa si de aventura. Efectuarea diverselor activitati in aer liber, predarea materiei intr-un mod cat mai acesibil si placut si pe intelesul elevilor, fac acest cerc deosebit de atractiv. Se are in vedere si efectul benefic al Ecoturismului asupra sanatatii.

Activitatile cercului de Ecoturism constau in:

  • Activitati de teren care sunt predominante si presupun excursii, drumetii, tabere, activitati de cercetare a elementelor si fenomentelor care alcatuiesc potentialul ecoturistic, actiuni de ecologizare, diverse alte activitati in natura.
  • Activitati care se desfasoara in clasa, efectuate doar cand vremea este nefavorabila. De exemplu realizarea de referate si proiecte, postere si brosuri, vizionarea de filme documentare si albume foto care au legatura cu activitatile noastre etc.

Motivaţiile călătoriei

Natura (flora, fauna, relieful) este principala motivaţie a ecoturiştilor. Ei nu vor numai să o vadă, ci şi să o experimenteze şi să înveţe despre ea. Ei sunt interesaţi şi de istorie, de alte culturi, le place să participe la diverse activităţi în aer liber şi apreciază oportunitatea de a întâlni oameni noi.

Activităţi preferate

Ecoturiştii participă la o gamă foarte largă de activităţi, de la observarea şi înţelegerea naturii (vizitarea parcurilor naţionale, observarea vieţii sălbatice), la activităţi orientate mai mult sau mai puţin spre aventură şi activităţi cu specific cultural – istoric. Ei sunt în căutarea noului, a unor experienţe care să le îmbogăţească viaţa.

Obiectivul principal al cercului este formarea viitorilor exploratori, cercetatori si in general aparatori ai naturii.

Pe parcursul anului am urmarit imbunatatirea continua a programei si planificarilor prin realizarea de activitati cat mai diversificate si cat mai atractive in scopul de atrage un numar cat mai mare de elevi.

DETALII AICI

Descriere Scurta

Pentru iubitorii de natura, cei care doresc sa afle mai multe despre mediul inconjurator, cei cu spirit de echipa si de aventura.

Cursuri Similare

Yoga for Pregnants

Ecoturism Sacele

Domeniul Tehnico-Aplicativ

CONTACT

  • Adresa: Str. Saturn, nr. 23 A, Brasov
  • Telefon: 0368.505.571
  • E-mail: palatbv@yahoo.com

Newsletter

Afla mai multe

Search