Design Vestimentar
GRATIS
Domeniul Artistic

Design Vestimentar

  • 00m 00s

Designul vestimentar este una din artele aplicate special dedicate designului hainelor şi accesoriilor. Confortul vestimentar se realizează prin culoare, linie şi formă.

A fi la modă nu este un concept universal ci mai degrabă un fenomen procesat de mentaliaţile locale în funcţie de zone, tradiţii climă şi sezon.

Pentru a fi întelese principiile artistice ale designului, respectiv grafica aplicată, cunoaşterea procesului tehnologic în industria de îmbrăcăminte, dezvoltarea ideilor creatoare, trebuie studiată arta şi designul vestimentar într-un cadru organizat de specialitate.

Pentru ca lucrările realizate să producă bucurie, elevii trebuie să dea dovadă de atenţie, perseverenţă, minuţiozitate, gust pentru frumos, ordine, dar şi ambiţie în însuşirea tehnicilor de lucru. Deci, moda nu se bazează doar pe inspiraţie şi talent, ci şi pe cunoaştere.

În spatele unei piese vestimentare, a unui costum, stau cunoştinţe despre istoria costumului, a artei, estetică, stiluri, tendinţe, despre tot ce este vechi şi nou în modă.

Descriere Scurta

Moda nu se bazează doar pe inspiraţie şi talent, ci şi pe cunoaştere.

Cursuri Similare

Yoga for Pregnants

Design Vestimentar

Domeniul Artistic

CONTACT

  • Adresa: Str. Saturn, nr. 23 A, Brasov
  • Telefon: 0368.505.571
  • E-mail: palatbv@yahoo.com

Newsletter

Afla mai multe

Search