Acasa   Parteneriate

Parteneriate

23-27 aprilie Saptamana SCOALA ALTFEL la Palatul Copiilor Brasov

           

Proiectul interdisciplinar din acest an scolar dedicat saptamanii Scoala Altfel ,,INTAMPINAM PRIMAVARA PRIN FARMEC SI CULOARE,,si-a propus sa promoveze formarea unei conceptii sanatoase asupra vietii in stransa legatura cu natura si necesitatea deprinderii de a proteja mediului inca de la cele mai fragede varste.Scopul propus a fost dezvoltarea personalitatii copilului prin valorificarea potentialului creativ.Au fost invitati elevii claselor I-IV de la Sc gimn.,, Gheorghe Craciun,,nr 1 Zarnesti,  elevii cls a IV de la Liceul G. Moroianu Sacele, prescolarii de la Gradinita ,,Furnicuta,, nr. 3  Zarnesti .

 21 decembrie 2017 Spectacol susținut de Palatul Copiilor -Brașov și Clubul Copiilor- Codlea, cu prilejul SARBATORILOR de IARNA, la Eliana Mall!

23 noiembrie 2017 Seara de excepție la Talent Show 2017 (etapa locala)- Coresi Shopping Resort- pentru fetele de Palatul Copiilor , Emma si Antonia locul II , Selena locul III  și Maria mențiune , felicitari fetelor!

11 noiembrie 2017 Spectacolul de muzica, dans si culoare desfasurat la Coresi Shopping Resort a demonstrat inca odata cat de frumosi si talentati sunt copiii inscrisi la cercurile Palatului Copiilor Brasov.Toamna este anotimpul belşugului, al bogăţiei atât în recoltă cât şi în culori , aşadar,Toamna ,parfum si culoare s-a numit si Expozitia Judeteana in care micii artisti au dat frâu liber imaginaţiei. Unele compoziţii plastice au necesitat numai hârtie și creioane colorate. Altele au implicat “desenarea” cu materiale care nu sunt tipice – dar sigur au surprins prin fantezie.

      

An scolar 2016-2017 Prin Parteneriatul cu Jucarioteca, filiala pentru copii a Bibliotecii Judetene,copiii inscrisi la cercurile Etnografie si folclor-Atelier de povesti (prof. Ioana Gosman) si la cercul de Educatie Civica (prof. Nicoleta Nedelcu) au participat la  proiectul national “Sa citim impreuna”.Atelierele s-au desfasurat pe doua paliere: poveste si desen,cu o expozitie de final ,a desenelor copiilor de la Palat.

An scolar 2016-2017 Parteneriatul cu Teatrul de Papusi Brasov a oferit posibilitatea copiilor de la cercurile de Educatie Civica ( prof. Nedelcu Nicoleta) si Etnografie si Folclor -Atelier de povesti (prof. Gosman Ioana)  vizionarea spectacolelor din ofera lor teatrala,cu un feedback asumat  ,pe profilele specifice:Povestaria si Cultura civica.

18-22 aprilie 2016 SĂPTĂMÂNA ,,ŞCOALA ALTFEL,, – ,,Natura văzută prin ochi de copii”. -  Palatul Copiilor Braşov,gazda primitoare pentru elevii şcolilor braşovene partenere in proiectul ,,Natura văzută prin ochi de copii,, : Şcoala gimnazială nr. 1 Zărneşti,Şcoalile gimnaziale nr. 2 ,8,13 Braşov şi Şcoala gimnazială n.r 5 cu invitaţi + un grup de elevi şi profesori  din Grecia.