Acasa   Evenimente

Evenimente

5 mai 2018 Vernisajul expozitiei LITERA CA SIMBOL PLASTIC ED. a V a la Palatul Copiilor Brasov

      
      


27 aprilie 2018 Vernisajul expozitiei ,,TRADITII SI FANTEZII PASCALE,, ED.a V a la Palatul Copiilor Brasov

              


2 februarie 2018 Expozitie concurs de arte plastice si decorative TRADITII DE IARNA IN SPATIUL EUROPEAN -Clubul Copiilor Sacele

              


21 decembrie 2017  Spectacol susținut de PALATUL COPIILOR -Brașov și CLUBUL COPIILOR – Codlea, cu prilejul SARBATORILOR de IARNA, la Eliana Mall!


23 noiembrie 2017 Seara de excepție la Talent Show 2017 (etapa locala) pentru fetele de Palatul Copiilor , Emma si Antonia locul II , Selena locul III  și Maria mențiune , felicitari fetelor!


SPECTACOL LA CEAS DE TOAMNA!

11 noiembrie 2017 Spectacolul de muzica, dans si culoare desfasurat la Coresi Shopping Resort a demonstrat inca odata cat de frumosi si talentati sunt copiii inscrisi la cercurile Palatului Copiilor Brasov.Toamna este anotimpul belşugului, al bogăţiei atât în recoltă cât şi în culori , aşadar,Toamna ,parfum si culoare s-a numit si Expozitia Judeteana in care micii artisti au dat frâu liber imaginaţiei. Unele compoziţii plastice au necesitat numai hârtie și creioane colorate. Altele au implicat “desenarea” cu materiale care nu sunt tipice – dar sigur au surprins prin fantezie.

      


30 septembrie 2017 -Palatul Copiilor Brasov a fost gazda primitoare a copiilor si elevilor participanti la ZIUA PORTILOR DESCHISE ,festivitate cu ocazia careia au putut sa viziteze si sa cunoasca activitatile si profesorii indrumatori de cercuri