Acasa   Cercuri   Cercul de Muzica Usoara

Cercul de Muzica Usoara

Cercul de Muzica Usoara pregateste copii pentru aparitii scenice in spectacole, festivaluri si concursuri, respectiv solisti, grupuri vocale, grupuri instrumentale si vocal instrumentale.Se lucreaza cu grupe de incepatori si grupe avansati. Cercul este dotat cu intrumente muzicale performante, precum si amplificare corespunzatoare pentru buna desfasurare a activitatii artistice. In fiecare an se desffasoara faza judeteana si numeroase concursuri nationale la care participam (Mamaia copiilor, Ursuletul de Aur-Baia Mare, Delfinul de Aur-Navodari, Muziritm-Vatra Dornei, Coloana Infinitului – Tg Jiu , Fulg de Nea-Brasov, Mini Mega Star – Bucuresti, Flori in orasul florilor-Timisoara.Am participat si la concuri internationale organizate in tara (Ti Amo-Onesti,Delfinul de Aur-Navodari, Stele si Stelute-Arad, Super Test-Bacau), sau in strainatate (Bulgaria, Balcic, Albena, Italia-Sardinia.In anul 2007 Stroe Sabrina membra a cercului a participat alaturi de alti trei copii in Grupul 4 Kids la Rotterdam reprezentand Romania la Eurovizion Junior.De-a lungul anilor s-au obtinut la concursurile nationale si internationale peste 250 de premii, la care au participat copii de la varsta prescolara pana la clasa a XII-a. Piesele alese sunt din repertoriul national cat si international.

Dintre fosti elevi ai cercului care s-au consacrat ar putea fi amintiti: BaYer Camelia, solista la ateatrul Muzical Brasov, Crisan Mircea Grup 74 solist percutie, Pascu Mihai Conexiuni Chitara, Borosanu Dan- chitara, Bucura Radu- percutie, Pinkov Alexandru-Percutie Formatia Zero Borosanu Victor – clape, Almasanu Radu – solist vocal Boschito, Vartay Radu – chitara bas Groza Florin- Ha etc.

Am avut colaborari cu televiziuni nationale (TVR, Atentie se canta Antena 1- Vreau sa fiu vedeta) precum si cu televiziunile locale).


Prof. Ioan Pancea

 

  • Luni:        13-15 / 15-17
  • Marti:       10,30-12,30 / 12,30-14,30
  • Miercuri: -
  • Joi:           13-15 / 15-17
  • Vineri: -
  • Sambata:  8-10 / 10-12 / 12-14 / 14-16
  • Duminica:-

Galerie FOTO